Ταπετσαρίες Επίπλων

 
Η Color Glo International εξειδικεύεται στην επισκευή και την βαφή ταπετσαριών επιπλων, παρέχοντας τις σχετικές υπηρεσίες της σε τιμές ανταγωνιστικές.

Με έδρα της τους Αγίους Αναργύρους, επισκευάζει κάθε είδους ταπετσαρία όλων των επίπλων μίας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου, όποια και αν είναι η επισκευή - επιδιόρθωση που μπορεί να χρειάζεται, καθώς διαθέτει άρτια εξειδικευμένο στο αντικείμενο προσωπικό και τα κατάλληλα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία.

Η Color Glo μπορεί να αποκαταστήσει το εσωτερικό της οικίας σας και συγκεκριμένα να επεξεργαστεί έπιπλα όπως: ανακλινόμενες πολυθρόνες, καναπέδες, καρέκλες κουζίνας, επενδύσεις πισίνας, καρέκλες τραπεζαρίας, έπιπλα κήπου, έως και μοκέτες ενώ δίνει οριστική λύση στην ζημιά απλά και οικονομικά.
Χρήση του προϊόντος μπορεί να γινει σε ταπετσαρίες που είναι κατασκευασμένα από: δέρμα, δερματίνη, βινύλιο, πανί, βελούρ, ύφασμα, μοκέτα ή σκληρό πλαστικό και έχουν υποστεί σχισίματα, τρύπες, γδαρσίματα, καψίματα, ξεθώριασμα, λεκέδες έως και ξεφλούδισμα.
 
 
 
 
 
Επισκευή & Βαφή Ταπετσαρίας Color Glo
 
Σκρα 58
13562 Άγιοι Ανάργυροι - Αττική
 
Τηλέφωνο: +302102314341
 
Κινητό τηλέφωνο: +306974354005